Antena Meniu Search
x

Gropile săpate pentru conductele de apă de pe o stradă din Dej au început să facă victime. O căruţă a căzut în şanţ

La nici o zi de când Antena 1 a semnalat pericolul de pe o stradă din Dej, un căruţaş cu tot cu cal şi căruţă au fost înghiţiţi de şanţurile rămase descoperite. Nici măcar echipajul de descarcerare sosit să salveze calul nu a putut ajunge acolo cu maşina, pompierii mergând o jumătate de kilometru pe jos.

Vezi și

 La nici o zi de când Antena 1 a semnalat pericolul de pe o stradă din Dej, un căruţaş cu tot cu cal şi căruţă au fost înghiţiţi de şanţurile rămase descoperite. Nici măcar echipajul de descarcerare sosit să salveze calul nu a putut ajunge acolo cu maşina, pompierii mergând o jumătate de kilometru pe jos. Reprezentanţii firmei responsabile de lucrare nu au putut fi contactaţi de reporterii observator .

E sfârşitul unei operaţiuni de coşmar pentru pompieri.

Înainte să ajungă la animalul căzut în şanţ au fost nevoiţi să navigheze printr-un labirint de tranşee.

O lecţie pe care localnicii au învăţat-o foarte bine în ultimele săptămâni. Oamenii trebuie să-şi ducă în braţe copiii zi de zi pe lângă şanţurile pline de noroi, când merg sau vin de la şcoală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Gropile săpate pentru conductele de apă de pe o stradă din Dej au început să facă victime. O căruţă a căzut în şanţ