Antena Meniu Search
x

Hoț extrem de violent, prins cu focuri de armă

Doi adolescenţi au trecut prin momente de groază într-o staţie de autobuz din Capitală. Doi tâlhari înarmaţi i-au încolţit şi i-au pus la pământ. Apoi au fugit cu telefonul unuia dintre ei. Dar n-au apucat să se bucure de pradă

Vezi și

Doi adolescenţi au trecut prin momente de groază într-o staţie de autobuz din capitală. Doi tâlhari înarmaţi i-au încolţit şi i-au pus la pământ. Apoi au fugit cu telefonul unuia dintre ei. Dar n-au apucat să se bucure de pradă

Poliţiştii l-au găsit repede pe cel care a luat telefonul şi au descărcat pistoalele în aer ca să-l oprească. Pe complicele său încă îl caută.

Tanov Florian. 25 ani. Fost puşcăriaş, închis tot pentru tâlhărie. A fost eliberat în toamna anului trecut după ce a stat şapte ani după gratii. Miercuri a atacat din nou. De această dată a avut şi un complice.

Era ora zece seara. Suspecţii s-au apropiat de doi tineri care aşteptau autobuzul. Unul dintre ei a scos un cuţit şi le-a cerut să-i dea telefoanele mobile. Deşi complicele lui a reuşit să fugă, tâlharul nu a fost la fel de norocos. Poliţiştii Secţiei 13 L-au găsit lângă cimitirul Postăvaru.

Regretele nu îl vor scăpa, însă, de o posibilă condamnare. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la zece ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Hoț extrem de violent, prins cu focuri de armă