Antena Meniu Search
x

Video Homeopatia, o soluţie pentru sănătate. Ce sfaturi ne dau specialiştii

Episoadele de răceală și gripă sunt frecvente în sezonul rece. Iar în plină pandemie de COVID-19, acordăm mai mult decât oricând atenţie sănătăţii noastre şi căutăm să găsim soluţii diverse pentru întărirea imunităţii. Iar mulţi dintre noi apelează la homeopatie.

de Redactia Observator

la 28.01.2021, 19:11

Vezi și
  • Cum pot fi prevenite afecţiunile de sezon cu homeopatie
  • Cu ce ne putem întări sistemul imunitar

În perioada pandemiei, răcelile, virozele și gripele se pot suprapune cu afecțiunea care a dat peste cap înteaga planetă, COVID-19. De aceea, pentru a le evita, trebuie să respectăm ca la carte regulile de protecție: igiena riguroasă, purtarea măștilor de protecție și evitarea spațiilor aglomerate. În acest context, este importantă și susținerea imunității, mai ales printr-o alimentație care să cuprindă surse de proteine animale de calitate, legume și fructe. În plus, sunt importante mișcarea și somnul de calitate.

Homeopatia poate susţine sistemul imunitar

Dr. Genţiana Ciubuc, specialist Homeopat - "Din punct de vedere al medicului homeopat, eu pot să vă garantez că homeopatia are resurse în susţinerea sistemului imunitar. Aceasta este dovedită de 200 de ani de experianţă, de viaţă a homeopatiei, iar aceste răceli de sezon sunt apanajul homeopatiei în mod special."

Potrivit specialiştilor, tratamentele  homeopate funcţionează chiar şi în cazul celor mici. 

Dr. Genţiana Ciubuc, specialist Homeopat - "Tratez de foarte mulţi ani copii cu afecţiuni respiratorii recurente şi aş vrea să vă spun că nu ştiu dacă există un singur pacient care în urma tratamentului homeopat să nu iasă din acest cerc vicios al răcelilor frecvente."

Homeopatia este ştiinţa care tratează pacientul ca un întreg şi ia în considerare atât fizicul şi psihicul, dar şi modul de viaţă, alimentaţia sau stresul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Homeopatia, o soluţie pentru sănătate. Ce sfaturi ne dau specialiştii