Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop: Cum să te desparți de partener, în funcție de zodie

Desigur, nu e niciodată uşor să îi spui partenerului că s-a terminat! Acum, totul poate fi mai uşor. Cunoscând profilul zodiei, poţi alege cea mai bună cale de a-i da vestea cea proastă

de Redactia Observator

la 26.09.2014 , 11:55

Desigur, nu e niciodată uşor să îi spui partenerului că s-a terminat! Acum, totul poate fi mai uşor. Cunoscând profilul zodiei, poţi alege cea mai bună cale de a-i da vestea cea proastă

Berbec

Berbecii sunt temperamentali, dar trec mai repede peste dezamăgiri decât alţii. Aşteaptă-te la o răbufnire, indiferent cât de frumos încerci să te desparţi de el. Fă că totul să pară că e vina ta, nu a lui, motivând că ai nevoie de libertate, în loc să aduci în discuţie lipsurile relaţiei.

Articolul continuă după reclamă

Taur

Taurii sunt recunoscuţi pentru constantă şi fidelitate, aşa că vor rămâne într-o relaţie la bine şi la greu. Ei nu iniţiază ruptura decât în cazuri foarte rare, tocmai pentru a evita haosul schimbării. Dacă vrei să te desparţi de un Taur, discuta cu el înainte de momentul despărţirii.

Gemeni

Gemenii îşi derulează în minte conversaţii şi întâmplări pentru a-şi da seama ce puteau face ca lucrurile să ia o altă întorsătură. Când te desparţi de o persoană din această zodie, alege-ţi cuvintele cu grijă şi răspunde-i la toate întrebările.

Rac

Racii stabilesc legături puternice cu partenerii de viaţă şi le este greu să renunţe la o relaţie. Chiar dacă nu vă potriviţi, sensibilul Rac are nevoie de atenţia ta.

Leu

Ca să eviţi să răneşti mândria Leului, încearcă să îi dai vestea proastă invitându-l la o cină, într-un loc deosebit. Mulţumeşte-i pentru tot ceea ce a făcut pentru tine, ca să-l pregăteşti înainte să-i spui despre despărţire

Fecioară

Nativii din Fecioara se chinuie mult să rezolve problemele partenerului de cuplu şi să îl facă fericit, aşa că probabil nu vor realiza că încearcă peste măsură. Dacă s-a implicat prea mult sau îţi înşiră greşelile prea meticulos, explică-i ce nu merge pentru tine în relaţia voastră. Vei face astfel ca ruptura să fie mai uşor de suportat.

Balanţa

Pentru semnul zodiacal care leagă cel mai bine relaţii, o despărţire înseamnă un adevărat eşec. Balantele vor să rămână într-un cuplu până la final, încercând continuu să obţină armonia. Fii pregătit să ţi se propună chiar şi să faceţi terapie de cuplu.

Scorpion

Nu oricine poate să se descurce cu pasionalul şi autoritarul Scorpion. Spune-i cât mai repede că vrei să renunţi la relaţie, pentru că odată ce Scorpionul a pus stăpânire pe tine, îţi va fi greu să mai scapi.

Săgetător

Dacă nu îl ţii din scurt, nevoia de libertate a Săgetătorului ar putea ajunge să fie motiv de despărţire. Dacă ai nevoie de mai multe garanţii decât poate el să îţi ofere, explică-i că pur şi simplu nu vă potriviţi şi... pregăteşte-te pentru o adevărată scenă.

Capricorn

Poţi să-i dovedeşti unui Capricorn că vorbeşti serios despre despărţire, dacă îţi faci dinainte un plan bine pus la punct. Poate că nu îşi arata sentimentele, dar Capricornul nu se da bătut prea uşor şi îţi va oferi diferite alternative ca să nu vă despărţiţi.

Vărsător

Nativii din această zodie nu se prea pricep la intimidate, aşa că în niciun caz nu le reproşa acest lucru. Cu toate acestea, probabil că vor dori să rămâneţi prieteni apropiaţi, chiar şi după despărţire. Nu confunda această reacţie liniştită cu lipsa de interes.

Peşti

Cei din zodia Peşti vor sta lângă tine câtă vreme considera că ai nevoie de ei. De aceea, primul pas dacă vrei să te desparţi este să devii mai independent.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Ştiri sociale » Horoscop: Cum să te desparți de partener, în funcție de zodie