Antena Meniu Search
x

Horoscopul mincinoșilor! Cele mai MINCINOASE ZODII

Fiecare om minte. Însă unii dintre noi sunt născuți cu acest... har

Fiecare om minte. Însă unii dintre noi sunt născuți cu acest... har

Pentru că iubim adevărul dar nu ne dezmintem nici de minciună, a venit vremea să aflăm cum stau și zodiile la acest capitol:

Berbec

În general, aceştia nu sunt “creaţi” psihologic pentru a spune minciuni. Sunt destul de dezorganizaţi, deci chiar dacă ar spune o minciună, s-ar da repede de gol.

Taur

Taurii nu mint. În viziunea lor, minciuna duce la complicaţii mult prea mari, iar ei nu vor să depună atât de mult efort. De obicei, nativii Taur sunt sinceri, deschişi, aşteptând acelaşi lucru şi din partea celor din jur.

Gemeni

Se pare că nici un semn zodiacal nu este mai bine “echipat” când vine vorba de minciuni. Gemenii sunt, în general, extrem de isteţi şi foarte “adaptabili”, deci minciunile pot să apară în mod natural, fără să “se chinuie” prea mult.

Rac

Sunt destul de inofensivi, totuşi, când vine vorba de minciuni. Deseori spun neadevăruri, în scopul de a se proteja, dar în nici un caz nu putem spune despre ei că sunt persoane mincinoase, cu adevărat.

Leu

Dacă urăsc ceva, Leii urăsc minciuna şi persoanele care mint. Sunt extrem de sinceri şi foarte direcţi, spun lucrurile pe nume şi nu consider minciuna a fi scuzabilă nici măcar atunci când este spusă în “scopuri nobile”.

Fecioară

Nici o zodie nu este mai confortabilă cu minciunile, cum sunt Fecioarele. Nu au nici o problemă cu asta şi o fac instinctiv, chiar şi fără un motiv anume. Aşadar, dacă aveţi o Fecioară în jur, fiţi cu ochii-n patru!

Balanţă

Scopul nu scuză mijloacele, dar adevărul este uneori prea dureros. Nu le place să mintă, dar le displace şi mai mult să-i rănească pe cei din jur spunând adevărul pur. Mint doar pentru a salva aparenţele, iar uneori o fac involuntar.

Scorpion

Nu mint intenţionat, sau cel puţin asta vor ei să creadă, iar pentru că sunt mereu la curent cu tot ce se întâmplă în jur, reuşesc mereu să o scoată la capăt. Şi cum ştiu că “minciuna are picioare scurte”, preferă să nu se pună într-o astfel de situaţie.

Săgetător

Nici o zodie nu are o reputaţie mai bună, când vine vorba de sinceritate. Fiind o fire tăcută şi destul de serioasă, Săgetătorii se pun rareori în situaţii complicate, sau în care ar trebui să mintă.

Capricorn

Nu există nici un dubiu că nativii din zodiac Capricorn sunt mincinoşi “ca la carte”. Aceştia tind să fie buni la aproximativ tot ce îşi propun să facă, iar dacă minciuna se află printre ele, nu vor reuşi, cu siguranţă, să mintă bine.

Vărsător

Este imposibil pentru un Vărsător să spună, cu adevărat, o minciună. Principiile după care se ghidează sunt mult prea ferme şi idealurile mult prea mari pentru a se supune unor astfel de lucruri. Şi pentru că Vărsătorul obţine aproape de fiecare dată ceea ce îşi doreşte fără prea mari eforturi, nu are nevoie să mintă.

Peşti

Dacă ajung să spună o minciună, deseori o fac inconştient, fără să se gândească prea mult la consecinţe. În general, Peştii se vor abţine de la a spune astfel de neadevăruri pentru că de cele mai multe ori sunt prinşi, iar orgoliul lor e mult prea mare pentru a se lăsa puşi în astfel de situaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul mincinoșilor! Cele mai MINCINOASE ZODII