Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 04/09/2015

Berbecii au o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvă cu succes toate problemele. Pot face planuri de viitor pentru că au idei excelente

Vezi și

Berbecii au o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvă cu succes toate problemele. Pot face planuri de viitor pentru că au idei excelente

Pentru tauri este momentul oportun să îsi consolideze relaţiile de prietenie. Au noroc la bani, cu prietenii în schimb. nu prea

Gemenii se vor resimţi astăzi din cauza unor probleme de sănătate pe care le-au ignorat. Ei bine acum nu mai pot amâna vizita la medic.

Racii se gândesc să facă nişte schimbări prin casă. Înainte să se apuce însă vor primi o lecţie de la persoana iubită. Şi se vor învăţa minte să nu mai ia decizii de capul lor.

Leii sunt norocosi astazi, mai ales la exemene însa ratează să dea atenţia cuvenită persoanei iubite. Este recomandat să nu neglijeze acest aspect.

Se gândesc numai la bani, nativii ferioară şi riscă să scape din vedere nevoile familiei. Ar trebui să aiba şi alte interese decât cele de natura financiară.

Simţul practic şi dorinţa de schimbare îi face pe nativii balanță să se implice în afaceri. S-ar putea ca un prieten să le ofere o colaborare profitabilă.

Scorpionii sunt gata de o nouă etapa a vieţii lor, atât în plan sentimental cât şi în cel al afacerilor. Au mult entuziasm şi reuşesc tot ce îsi propun.

Viseaza la vacanţa dar săgetorii vor avea mult de muncă astăzi. Va fi o zi grea pentru ei cu multe sarcini însa weekendul se anuntă unul relaxant.

Capricornii vor fi luati în surprindere de persoana iubită, poate o vacantă exotică sau o cină romantică. Sunt norocosi în dragoste dar şi la bani.

Vărsatorii au spor în tot ceea ce fac, astăzi vor termina munca repede şi se vor bucura din plin de începutul de weekend care se anunţa spectaculos pentru ei.

E abia vineri, dar peştii se bucură de weekend. În loc să termine ce au de făcut încep să-şi facă bagajul pentru o minivacanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 04/09/2015