Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 7 septembrie! Capricornii îşi găsesc astăzi distracţia în dezbateri

Problemele sunt doar oportunităţi în ambalaje neatractive. Asta trebuie să ştie berbecii astăzi. Aduc soluţii şi trebuie să aibă încredere în ei

Vezi și

Problemele sunt doar oportunităţi în ambalaje neatractive. Asta trebuie să ştie berbecii astăzi. Aduc soluţii şi trebuie să aibă încredere în ei.

Voi, taurilor, aflaţi că nu vă puteţi asuma mereu rolul de părinte sau gardian. Fiecare trebuie să facă propriile greşeli în viaţă.

Gemenii se răcoresc astăzi cu o ceartă! Conflictul cu un vecin sau asociat vine ca o ploaie rece de vară. Partea buna e trece la fel cum a venit, pe nesimţite.

Racii sunt cam reţinuti în ceea ce priveşte distracţia. Şi asta pentru că în opinia lor nu include efort intelectual.

Nativi din zodia leu, cu fiecare minut ce trece sentimentele voastre cresc. Şi vi se răspunde pe măsură. Atenţie însă, bazaţi-vă pe raţiune, nu vă expuneţi inima pe gheaţă.

Visaţi la o vacanţă pe alte meleaguri? Azi e ziua potrivită pentru a acţiona, nativi fecioara. Steaua norocoasă străluceste deasupra voastră.

Balanţele nu critică, dar au un mod aparte de a arăta că nu sunt mulţumite. Vor plănui o ieşire la cină. Mâncarea bună şi gentileţea creează cadrul perfect pentru comunicare.

În lupta pentru putere scorpionilor nu le place să facă compromisuri. Sacrificiile făcute azi, însă, nu le vor aduce doar recompensa, ci şi adversarul mai aproape.

Voi sagetătorilor, puneţi-vă la treabă să ajutaţi pe altcineva. Veţi avea numai de câştigat şi veţi aduce o nouă perspectivă în viaţa voastră.

Capricornii îşi găsesc astăzi distracţia în dezbateri. Dar nu trebuie să caute o ceartă. Conflictul nu e confortabil pentru nimeni.

Şi vărsătorii au niste lecţii de învăţat astăzi. Au obiective majore în viaţă şi uneori întâmpină piedici. Vor învăţa cum să treacă peste ele şi se vor axa numai pe ce îşi doresc.

Drumul pe care mergeţi voi, peştilor, este destul de înceţoşat. Nu prea ştiţi încotro vă îndreptaţi, dar aventura vă face mai puternici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 7 septembrie! Capricornii îşi găsesc astăzi distracţia în dezbateri