Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 09/12/2016. Gemenii vor avea parte de surpriza vieţii lor

Nativii din zodia Berbec vor fi cuprinşi de o stare de melancolie, care îi va urmări pe tot parcursul zilei. De aceea, nu vor fi foarte comunicativi.

Vezi și

Nativii din zodia Berbec vor fi cuprinşi de o stare de melancolie, care îi va urmări pe tot parcursul zilei. De aceea, nu vor fi foarte comunicativi.

Taurii, în schimb, au un debit verbal care îi va obosi pe cei din jur. Ar fi ideal să vorbeasca puţin, dar bine.

Gemenii vor avea parte de surpiza vieţii lor. Au mult noroc astăzi şi reuşesc să facă bani chiar şi din piatră seacă. N-ar fi o idee rea să-şi încerce norocul la Loto.

Racii vor face tot felul de surprize celor din familie. Se anunţă o zi cu multe zâmbete.

Pe acelaşi subiect

Nici Leii nu stau prost la capitolul bună-dispoziţie. Vor reuşi să-şi înveselească apropiaţii prin umorul lor debordant.

Fecioarele îşi fac planuri pentru concediul de Crăciun. Ar vrea să facă plajă într-un loc însorit, dar în portofel…cam bate vântul.

Este sfârşit de săptămână aşa că Balanţele nu se gândesc decât unde să evadeze. Poate fi vorba despre o ieşire în oraş cu prietenii sau o mini vacanţă la munte.

Scorpionii vor realiza că au mai mulţi prieteni decât erau dispuşi să creadă. Astăzi o să primească vizita lor şi vor avea parte de o surpriză.

Săgetătorii au nevoie de atenţia persoanei iubite, sunt nemulţumiţi de singurătate şi sunt pe care să ia decizii tranşante în relaţia lor.

Capricornii sunt nervoşi astăzi, iar această stare le poate afecta toate planurile. Este recomandat să evitaţi călătoriile.

Nativii din zodia Vărsător sunt nerăbdători şi iau decizii pripite. Ar trebui să se gândească de doua ori înainte, deoarece…Graba strică treaba!

Iar Peştii au noroc, astăzi, în dragoste. Trec printr-o perioadă favorabilă şi trebuie să profite la maxim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 09/12/2016. Gemenii vor avea parte de surpriza vieţii lor