Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 11 septembrie! Energia socială îi acaparează astăzi pe nativii fecioară

Dragi berbeci, daca sunteţi confuzi cu privire la sentimentele partenerului, spuneţi-le asta. Nu îi subestimati presupunand mereu că vor reacţiona în cel mai urât mod posibil

Vezi și

Dragi berbeci, daca sunteţi confuzi cu privire la sentimentele partenerului, spuneţi-le asta. Nu îi subestimati presupunand mereu că vor reacţiona în cel mai urât mod posibil.

Taurii intuiesc pefect în cine pot să aibă încredere şi în cine nu. O alegere pe care o regretau se dovedeşte a fi unul dintre cele mai bune lucruri care li s-a întâmplat vreodată.

Gemenilor, nu toţi au aceeaşi concepţie despre bani, aşa că veţi putea fi catalogaţi drept cheltuitori. Asta ar putea cauza un conflict, dar voi veţi profita de dispoziţia pozitivă a celorlalţi.

Viaţa racilor e plină de activitate şi asta le oferă ocazia să scape de energii negative. Dau la o parte gelozia, regretele, furia şi îndoielile şi se pregătesc pentru viitor.

Leilor, lauda de sine nu miroase a bine, dar falsa modestie e mai rea! Cand începeţi să vă ascundeţi realizările începeţi de fapt să le anulaţi.

Energia socială îi acaparează astăzi pe nativii fecioară. Îşi doresc să renunţe la codul vestimentar, să râdă, să danseze şi sa uite de responsabilitati.

Balanţelor, vă simţiţi atât de ameţiţi de obiectivele pe care le aveţi de îndeplinit, încât nu realizaţi că sunteţi în vârful succesului. Faceţi-vă timp să savuraţi victoriile.

Scorpionilor, astăzi obtineţi ce vă doriţi. În viaţa voastră a înmugurit o nouă relaţie care vă face la propriu să străluciţi.

Dezacordul şi gândirea critică sunt esenţiale pentru săgetători. Nimeni nu îi va lăsa să schimbe nimic în proiect dacă ei nu explica clar de ce nu funcţionează.

Capricornii sunt matinali astăzi. Rezolvă repede problemele, iar apoi au întreaga zi numai pentru ei.

E timpul să vă orientaţi către altceva, dragi vărsători. Dacă relatia cu partenerul actual nu mai funcţionează, renunţaţi. Nu aveţi nevoie de dramă, ci de stabilitate.

Pestii trebuie să strângă din dinţi dacă vor să reuşească. Conflicte vor apărea, dar nu vor fi atât de rele precum îşi imaginează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 11 septembrie! Energia socială îi acaparează astăzi pe nativii fecioară