Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 14 decembrie 2016. Astăzi norocul le va surâde nativilor Scorpion

Nativii din zodia Berbec s-ar putea întâlni cu o veche iubire. Dacă sunt implicaţi într-o relaţie, ar fi bine să se ascundă şi în gaură de şarpe. Nu trebuie să-şi complice existenţa.

Vezi și

Nativii din zodia Berbec s-ar putea întâlni cu o veche iubire. Dacă sunt implicaţi într-o relaţie, ar fi bine să se ascundă şi în gaură de şarpe. Nu trebuie să-şi complice existenţa.

Taurii cu greu se hotărăsc să încerce şi ceva nou. Ar face bine să fie puţin mai deschişi provocărilor.

**** 

Unde-s doi puterea creşte aşa că Gemenii se simt motivaţi şi, prin urmare, fac tot posibilul să-şi ajute colegii de serviciu sau prietenii.

****

Racii vor fi mai sensibili astăzi. O replică nevinovată spusă de un prieten sau o rudă i-ar putea supăra. Aveţi mare grijă în preajma lor.

****

Nativii din zodia Leu Nu se simt foarte bine astăzi, dar o cafea sau un ceai îi poate pune pe picioare. Ideal ar fi să evite discuţiile în contradictoriu şi să fie diplomaţi.

****

Fecioarelor le merg toate ca la carte. Mai mult decât atât, şi banii trag la ele astăzi.

**** 

Balanţele se simt epuizate din punct de vedere psihic. O pauză mai lungă de la serviciu le-ar încărca pe deplin bateriile.

**** 

Săgeţile lui Cupidon ajung direct la inima Scorpionilor. Fac cunoştinţă cu o persoană deosebită, care va juca un rol important în viaţa lor sentimentală.

****

Este o zi norocoasă pentru Săgetători. Vor muta şi munţii din loc pentru a-şi atinge scopul, iar seara este posibil să se vadă cu un prieten apropiat.

****

Capricornii vor avea o zi plină de armonie. Liniştea familială îi face să fie zâmbitori şi să NU dea înapoi de la nimic.

****

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar Vărsătorii încep ziua cu un zâmbet. Au mare succes în afaceri, dar pe seară e posibil să apară mici probleme sentimentale.

****

Ideal ar fi ca Peştii să se odihnească şi să lase grijile deoparte. O carte sau o plimbare cu o persoană dragă le-ar putea reda zâmbetul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei, 14 decembrie 2016. Astăzi norocul le va surâde nativilor Scorpion