Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 16/05/2014

Berbecii ar face bine sa fie mult mai organizati si sa-si faca un plan bine pus la punct pentru a reusi sa-si atinga scopurile. Taurii isi vor canaliza energia pe familie. Vor pune la cale surprize pentru cei dragi.

Vezi și

Berbecii ar face bine sa fie mult mai organizaţi şi să-şi facă un plan bine pus la punct pentru a reuşi să-şi atingă scopurile.

Taurii îşi vor canaliza energia pe familie. Vor pune la cale surprize pentru cei dragi.

Gemenii vor fi în centrul atenţiei datorită umorului lor. Starea lor plină de bunădispoziţie le va aduce zâmbetul pe buze şi celor din jur.

Racii se vor concentra asupra proiectelor personale. Cu multă răbdare, îşi vor atinge scopurile.

Leii se vor comporta de parcă ar deţine adevărul absolut şi acest fapt, va isca tensiuni mai ales în familie.

Fecioarele sunt în mare formă şi acest fapt se va oglindi în succesele pe care le vor bifa.

Balanţele sunt zâmbitoare şi vor face totul cu drag şi spor. Îşi vor duce la îndeplinire cu vârf şi îndesat misiunea de astăzi.

O zi excelentă îi aşteaptă pe scorpioni. Reuşite la serviciu, iar acasă, o atmosferă plină de armonie şi linişte.

Se apropie weekendul, tocmai de aceea săgetătorii vor fi cu capul în nori şi cu mare chef de distracţie. Cu munca, o vor lăsa mai uşor.

Caricornii îşi vor ocupa timpul cu terminarea unui proiect de suflet. Pe seara, e posibil să-şi sporească bugetul datoriă acceptării unei oferte profitable.

Vărsătorii, deşi nu vor fi în cea mai bună formă, vor avea parte de rezultate în plan profesional, la care nici nu se aşteptau.

Siguranţa de sine le va fi aliat de nădejde nativilor peşti. Vor reuşi să îşi intimideze adversarii şi să pună mână pe ceea ce îşi doresc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 16/05/2014