Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 16/07/2017 - Racii traiesc momente frumoase alături de partenerul de viata

Astăzi Berbecii îşi îndreaptă toată atenţia către persoana iubită. Poate vor merge la cumpărături sau poate se vor relaxa la un film. 

Vezi și

Astăzi Berbecii îşi îndreaptă toată atenţia către persoana iubită. Poate vor merge la cumpărături sau poate se vor relaxa la un film. 

A doua zi de weekend pare să vină la pachet cu câteva surprize interesante din partea partenerului vostru, nativi Tauri. Poate fi vorba despre un cadou la care visaţi de ceva timp sau poate chiar o vacanţă într-un loc preferat de voi.

Gemenii au o multime de obiective de îndeplinit. Cheltuiesc foarte mult -atât bani, cât şi energie. Astrele le recomandă să nu îşi piardă calmul.

Racii traiesc momente frumoase şi speciale alături de partenerul de viata. Este posibil ca spre seară să pună la cale o excursie sau chiar o vacanţă de mai multe zile într-un loc pe care amândoi vor să îl viziteze. 

Pe acelaşi subiect

Nativii din zodia Leu vor primi astăzi o veste care îi va întrista. Însă nu trebuie să renunţe. Astrele le recomandă să meargă mai departe deoarece după această furtună vor găsi cel mai frumos curcubeu. 

Ziua de duminică este una aglomerată pentru Fecioare. Pun la cale un eveniment important, aşa că sunt atente la fiecare detaliu.

Balanţele sunt tentate să cumpere lucruri scumpe, dar de care nu au neapărat nevoie. Mai ales cu reducerile care sunt acum disponibile, tentaţia se dovedeşte şi mai periculoasă.

Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp în compania oamenilor dragi de lângă voi, nativi Scorpioni. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

Săgetatorii au o duminică relaxanta. S-ar putea să primească o vizită, iar spre seară se poate lăsa cu distracţie. 

Ziua de azi este o zi pentru relaxare, nu pentru a face planuri sau schimbări importante, nativi Capricorni.  Nu vă grabiţi să luaţi nicio decizie astăzi.

Vărsătorii nu sunt în cea mai bună forma. Cu toate astea, trebuie să meargă la un eveniment foarte important. Deşi nu au niciun chef, astrele le recomandă să iasă din casă deoarece se vor mai relaxa, vor socializa si vor întâlni oameni interesanţi.

Iar Peştii au parte de mai multe reproşuri din partea unui prieten. Le este recomandat să treaca  peste aceste senzaţii şi să se gândească la faptul că realitatea nu este la fel pentru toţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 16/07/2017 - Racii traiesc momente frumoase alături de partenerul de viata