Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 18/05/2013

Va fi imposibil pentru gemeni sa nu fie binedispusi astazi, astrele le rezerva numai evenimente frumoase

Vezi și

Nativii din zodia berbec risca sa-si compromita relatiile sociale. Sunt apatici, tacuti si fara chef de actiune. Taurii sunt plini de inspiratie la capitolul afaceri. Asadar, ar fi indicat sa-si puna in aplicare ideile alaturi de oamenii potriviti.

Gemenii sunt in mare forma. Se implica in tot felul de activitati care le vor aduce numai satisfactii, in timp ce Racii vor avea parte de situatii tensionate si cu greu isi vor putea stapani pornirile impulsive. Pe seara, insa se vor bucura de clipe placute alaturi de cei dragi.

Leii ar face bine sa fie prudenti in luarea deciziilor de astazi din mediul profesional si sa cantareasca lucrurile, iar Fecioarele sunt zambitoare si vor vedea partea plina a paharului si in situatiile mai neplacute de astazi.

Balantele isi vor petrece intreaga zi alaturi de cei dragi si vor incerca sa gaseasca solutii, problemelor familiale urgente. Scorpionii vor avea o zi plina de reusite. Toate planurile pentru astazi se vor si concretiza. Si sagetatorilor le merge bine pe toate planurile. de aici, si bunadispozitie si cheful de distractie.

Capricornii vor inalni persoane importante pentru viitorul lor, asa ca ar trebui sa se puna cat mai mult in valoare. Varsatorii se vor bucura in sfarsit de timp liber. acesta le va permite sa iasa cu prietenii şi să petreca clipe relaxante în compania acestora.

Pestii sunt nehotarati, iar asta ii va tine in loc. Mai bine ar pune piciorul in prag si ar face lumina in situatiile complicate din familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 18/05/2013