Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 20 decembrie 2016. Berbeci vor avea o relaţie tensionată cu persoana iubită!

Nativii din zodia Berbec vor avea o relaţie cam tensionată astăzi cu persoana iubită. Dacă vor să aibă parte de linişte, ar trebui să înveţe să mai facă şi ceva compromisuri.

Vezi și

Nativii din zodia Berbec vor avea o relaţie cam tensionată astăzi cu persoana iubită. Dacă vor să aibă parte de linişte, ar trebui să înveţe să mai facă şi ceva compromisuri.

Taurii se mişcă eficient astăzi, aşa că vor avea parte şi de rezultate aşteptate.

Gemenii sunt stăpâni pe situaţie şi dau dovadă de un calm desăvârşit. Chiar dacă lucrurile de la birou se mai abat de la făgaşul normal, ei nu renunţă la optimism.

Racii sunt cam risipitori. Pentru a preveni eventualele probleme financiare, ar trebui să înveţe să mai facă şi economii.

Pe acelaşi subiect

Lucrurile par să se rezolve pentru nativii Leu, în cel mai bun mod posibil. Cu siguranţă asta se întâmplă şi datorită norocului pe care îl au.

Astăzi este ziua perfectă pentru Fecioare să se facă remarcate la locul de muncă ŞI chiar au toate şansele să fie apreciate.

Balanţele simt nevoia de adrenalină. S-au cam săturat de rutina zilnică, de aceea se gândesc să facă schimbări majore pe toate planurile.

Scorpionii duc lipsă acută de răbdare, nimic nou, însă vor avea ceva neplăceri din această cauză.

Săgetătorii sunt foarte schimbători astăzi. Trec uşor de la o stare la alta, iar asta îi va deranja pe cei din jur.

Capricornii ştiu să asculte şi să dea sfaturi, însă când vine vorba de ei, teoria NU prea e pusă în practică. Indicat ar fi să se gândească mai mult la binele personal.

Vărsătorii traversează o perioadă bună din punct de vedere profesional. Acasă în schimb se întrevăd ceva tensiuni şi certuri.

Peştii duc lipsă de concentrare şi atenţie, aşa că ar fi indicat să lase la o parte treburile importante pentru a nu da greş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei, 20 decembrie 2016. Berbeci vor avea o relaţie tensionată cu persoana iubită!