Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 20/02/2016.Balanţele se lasă cucerite de cineva cu un şarm magnetic

Balanţele se lasă cucerite de cineva cu un şarm magnetic astăzi. Dar aveţi grijă ca asta să nu vă distragă de la lucrurile importante pe care le aveţi de făcut. Distraţi-vă dar fiţi cu ochii pe responsabilităţi.

Vezi și

 Berbecii sunt într-un mic impas financiar astăzi , dar îi salvează creativitatea. Vor renunţa la ieşirile costisitoare şi vor organiza ei o cină tematică pentru prieteni.

Taurilor, nu fiţi egoisti! Arătaţi compasiune şi renunţaţi dacă cineva vă cere un anumit lucru care nu e foarte important pentru voi. Celălalt are cu siguranţă mai multă nevoie de el.
Gemenii s-au întors într-o relaţie care stătea în stand-by şi observă că lucrurile s-au schimbat cam mult. Acordaţi-vă timp, nu vă grăbiţi să luaţi o decizie drastică.
Racii fac astăzi un experiment iar rezultatul va fi unul frumos. Vor amesteca prietenii, colegii şi membrii familiei într-un singur grup. Surpriză! vor fuziona şi se vor naşte prietenii.
E timpul să consumaţi mai multă energie cu cea mai importantă persoană din viaţa voastră, leilor, adică voi. Răsfăţaţi-vă cu un cadou pe care până acum nu vi l-aţi permis.

Fecioarelor, pregătiţi-vă să treceţi la următorul nivel. În relaţie sau la muncă, lucrurile vor căpăta profunzime azi. Să aveţi mintea deschisă, orice conversaţie se poate transforma în ceva ce vă va schimba viaţa.
Balanţele se lasă cucerite de cineva cu un şarm magnetic astăzi. Dar aveţi grijă ca asta să nu vă distragă de la lucrurile importante pe care le aveţi de făcut. Distraţi-vă dar fiţi cu ochii pe responsabilităţi.
Scorpionii vor afla astăzi cum reacţionează atunci când cineva drag îi calcă pe nervi. Indicat e să îi confruntaţi paşnic şi să le spuneţi ce vă supăra. Comunicarea este cheia.
Partea voastră analitică şi cea intuitivă sunt în conflict astăzi, săgetătorilor. Evitaţi să alegeţi, cel mai bine este să păstraţi un echilibru între cele două.
Capricornii se lasă conduşi de plăcerile simple astăzi: citit, plimbări, cafea cu prietenii. Va fi o zi plină de pace care vă încarcă baterille pentru o nouă săptămână.
Coincidenţele ciudate se ţin scai de voi, vărsătorilor. Dar sunt lipsite de importanţă, aşa că nu creaţi teorii ale conspiraţiei. Nu e nimic în spatele faptului că un coleg de şcoală s-a angajat acum la aceeaşi companie.

Peştii trebuie să intre într-un nou proiect şi să-şi lase imaginaţia să înflorească. Ocupaţi-vă timpul cu ceva artistic: redecoraţi dormitorul, vopsiţi bucătăria sau plantaţi o floare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 20/02/2016.Balanţele se lasă cucerite de cineva cu un şarm magnetic