Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 21 decembrie 2016. Taurii riscă să aibă mari probleme financiare

Taurii ar trebui să nu mai fie atât de cheltuitori, nu de alta, însă dacă o ţin tot aşa până la Craciun, vor avea mari probleme financiare.

Vezi și

Taurii ar trebui să nu mai fie atât de cheltuitori, nu de alta, însă dacă o ţin tot aşa până la Craciun, vor avea mari probleme financiare.

Nativii din zodia Berbec se vor bucura din plin de această zi Mai ales că vor primi vizita unei persoane foarte dragi.

Taurii ar trebui să nu mai fie atât de cheltuitori. Nu de alta, însă dacă o ţin tot aşa până la Crăciun, vor avea mari probleme financiare.

Gemenii fac ce fac şi obţin mereu ceea ce vor. Nu ar fi nimic rău în asta, daca nu ar răni sentimentele celor din jur.

Pe acelaşi subiect

Pentru Raci se întrevede o schimbare în plan social. Important este că va fi una în bine, care le va aduce multe satisfacţii.

Voi, Leilor, aveţi ceva de împărtăşit cu o persoană dragă. Este un subiect mai delicat şi nu ştiţi cum să-l abordaţi! Cu o ceaşcă de ciocolată caldă sau ceai ar fi un început bun!

Fecioarele vor primi astăzi o veste bună referitoare la nişte investiţii mai vechi. Pe seară, este posibil să sărbătorească reuşită cu prietenii.

Cine nu riscă, nu câştigă! Balanţelor li se iveşte o oportunitate extraordinară pe plan profesional, dar sunt puţin cam temătoare! Sfatul meu este: Cu mai mult curaj!

Pe Scorpioni îi preocupă faptele bune în această perioadă! Încearcă să strângă prieteni pentru a ajuta cât mai multe persoane.

Săgetătorii îşi forţează limitele fizice în ceea ce priveşte terminarea unor lucrări importante. Ar fi indicat să acorde o mai mare atenţie sănătăţii pentru a nu avea de suferit mai târziu.

Capricornii, ştim prea bine, sunt nişte familişti convinşi, aşa că vor face tot posibilul pentru a nu le lipsi nimic celor dragi de Sărbători. Muncesc până la epuizare, dar scopul e unul nobil, aşa că merită.

Vărsătorii sunt deschişi în perioada asta! Sunt gata să înveţe şi să încerce lucruri noi, aşa că poate vor lua acele ore de ski cum îşi doreau de atâta timp!

Iar Peştii ar trebui să devină puţin mai seriosi. Iau lucrurile prea în joacă la birou şi e posibil ca la urmă să nu le mai ardă de distracţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei, 21 decembrie 2016. Taurii riscă să aibă mari probleme financiare