Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 28 Mai: Dragostea pluteşte în aer pentru o zodie! Surprizele se vor ţine în lanţ

Gemenii sunt copleşiţi de romantism, pregătesc tot felul de surprize persoanei iubite.

Vezi și

Gemenii sunt copleşiţi de romantism, pregătesc tot felul de surprize persoanei iubite.

Berbecii îşi vor petrece ziua alături de familie şi prieteni. Pe seară ar putea apărea ceva probleme de sănătate, însă nu grave.

Pentru Tauri se anunţă o zi favorabilă din punct de vedere social. Stau foarte bine la capitolul comunicare şi vor avea numai de câştigat.

Gemenii sunt copleşiţi de romantism astăzi, pregătesc tot felul de surprize persoanei iubite, aşa că în plan sentimental viaţa este roz.

În schimb, Racii sunt hotărâţi să lenevească şi să faca numai ce îşi doresc. Aşa că amână orice întâlnire sau ieşire cu amicii.

Leii au un chef de distracţie şi o poftă de viaţă încât cei din jur reuşesc cu greu să ţină pasul cu ei. Ar trebui însă sa nu exagereze.

Fecioarele sunt în apele lor astăzi, chiar dacă nu a fost un weekend de odihna ştiu că roadele muncii lor vor fi unele pe măsură.

Balanţele sunt sfătoase astăzi, împart păreri şi opinii chiar dacă cei din jur nu le cer asta.

Situaţiile se schimbă împotriva voinţei tale, nativ Scorpion, mai ales cele din familie. E bine să fii atent la ce îşi doresc şi ceilalţi, înainte de a reacţiona în vreun fel.

Săgetătorii vor reuşi să treacă imediat peste neînţelegerile apărute acasă. Vor prefera să lase de la ei doar pentru a avea linişte în jurul lor.

O zi productivă pentru Capricorni, iar instinctul şi intelectul îi transformă în câştigători.

Vărsătorii au vorba dulce astăzi, vor reuşi să capteze atenţia celor din jur şi să trezească interesul acestora pentru ideile lor pline de inspiraţie.

Nativii Peşti îşi dedică timpul familiei. Ştiu că au cam neglijat acest aspect şi încearcă să recupereze momentele pierdute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 28 Mai: Dragostea pluteşte în aer pentru o zodie! Surprizele se vor ţine în lanţ