Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 9 ianuarie 2016. Berbecii se simt puţin trişti şi fără chef

Astăzi berbecii se simt puţin trişti şi fără chef, dar nu e sfârşitul lumii. E doar un semn că trebuie să încetinească ritmul şi să-şi ofere lor mai mult timp.

Vezi și

 Astăzi berbecii se simt puţin trişti şi fără chef, dar nu e sfârşitul lumii. E doar un semn că trebuie să încetinească ritmul şi să-şi ofere lor mai mult timp.

În schimb, taurii trec printr-o perioadă contemplativă. Noroc că prietenii lor sunt în aceeaşi stare. Indicat e să se întâlnească toţi şi să stea de vorbă.

Gemenii se vor lupta cu morile astăzi. Cei din jur pur şi simplu nu văd lucrurile ca ei. E inutil să se contrazică. Cel mai bine ar fi să le zâmbească şi să meargă mai departe.

Încă nu ştiţi sigur ce simţiţi pentru celălalt racilor, aşa că frânaţi şi gândiţi-vă bine. Nu vă fie teamă s concluzionaţi că nu este persoana pe care o vreţi alături de voi în viitor, nu puteţi face un compromis în acest sens.

Leii îşi întorc atenţia către familie astăzi. Ar trebui să se grăbească spre casă, persoanele dragi au nevoie de susţinerea lor.

Nu le place deloc fecioarelor să asculte sugestiile altora astăzi. Şi din cauza asta ar putea pierde ocazia să câştige nişte bani.

Bârfele suculente nu vă mai interesează ca altădată, balanţelor. Acum sunteţi centraţi pe propria persoană, un lucru nou pentru voi care obişnuiţi să puneţi nevoile celorlalţi pe primul loc. Meritaţi un moment de egoism.

Scorpionii sunt convinşi că nu sunt acolo unde ar merita în ceea ce priveşte cariera lor, viaţa sau dezvoltarea personală. Nu vă panicaţi şi nu vă comparaţi cu alţii.

Imaginaţia voastră, săgetătorilor, este neprevăzută. Trece repede de la scenariile pozitive la cele negative. Îndreptaţi-vă gândurile către partea însorită a minţii daca vreţi să progresaţi.

Partenerii ideali de muncă astăzi sunt capricornii. Deschişi şi generoşi, aşa cum nimeni nu se aşteapta să fie. Starea asta îi ajută să crească în ochii apropiaţilor

Vărsătorii în schimb sunt melancolici. Prietenii v-ar putea ajuta să alungaţi norii care vă înconjoară. Nu ezitaţi să le cereţi ajutorul.

Viaţă captivantă a peştilor începe să se transforme în ceva plictisitor şi asta pentru că ei încep să se victimizeze. Soluţia e să aprecieze din nou toate lucrurile bune pe care le au.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei, 9 ianuarie 2016. Berbecii se simt puţin trişti şi fără chef