Antena Meniu Search
x

Video Hotelurile de la mare, pregătite pentru programul "Litoralul pentru toţi". Tarifele la cazare, mai mici cu 75%

Peste o sută de hoteluri şi mii de locuri de cazare, la preţuri pentru toate buzunarele! Asta îi aşteaptă pe turiştii care vor ajunge în această perioadă în staţiunile de la malul mării. Programul Litoralul pentru toţi începe în scurt timp, iar tarifele vor fi şi cu 75% mai mici faţă de cele din vârf de sezon. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 20.08.2022, 15:03

Hotelurile de la mare, pregătite pentru programul "Litoralul pentru toţi". Tarifele la cazare, mai mici cu 75%
Hotelurile de la mare, pregătite pentru programul "Litoralul pentru toţi". Tarifele la cazare, mai mici cu 75%

 Preţurile au început să scadă, timid ce-i drept, după data de 15 august. După data de 28 august preţurile pe litoral vor fi simţitor mai mici.

În sudul litoralului, o cameră de hotel va costa de la 70 de lei pe noapte fără mic dejuns, iar preţurile vor fi cuprinse între 150 şi 500 de lei pe întreg litoralul românesc. Vorbim, aşadar, de preţuri chiar şi de trei ori mai mici, comparativ cu cele practicate până acum.

Sunt 50 de hoteluri care participă la acest program, dar FPTR anunţă faptul că până la startul programului vom putea vorbi despre 100 de astfel d eunităţi de cazare. 

Tarifele vor fi mai mici chiar si cu 75% fata de varful de sezon. Dacă acum un hotel de la 4 stele acum cazarea costa 200 de lei, preţul va scădea la 150 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Hotelurile de la mare, pregătite pentru programul "Litoralul pentru toţi". Tarifele la cazare, mai mici cu 75%