Antena Meniu Search
x

Hotii de locuinţe sunt tot mai ingenioşi

Hotii de locuinţe sunt mai ingenioşi decât prevede legea. Se dau instalatori sau promovează produse. Ultima modă e oala de inox.

Vezi și

 Nu fură cu oala ci se laudă că au oale de vânzare. Profită de neatenţia celui care deschide uşa şi pleacă cu ce apucă. Bijuterii, bani sau chiar piese de maşini de spălat. Românul e încrezător în oricine îi bate la uşă. Dovada o vedeţi într-un experiment realizat de reporterii Observatorului.

E una dintre abordările hoţilor, iar mulţi dintre cei la uşa cărora bat îi cred. Ba mai mult unii sunt atât de naivi, încât îi lasă şi singuri, cu uşa deschisă.

Bărbatul din imagine s-a conformat. Deşi străinii ar fi putut în acest timp să intre în casă şi să-l lase fără economii. Dar a avut noroc. De această dată. La uşa lui nu erau hoţii, ci reporterii Observator.

Însă hoţii n-au frică de Dumnezeu şi nici de lege. Aşa au jefuit multe locuinţe. Pretind că sunt vânzători, electricieni, instalatori. Aşa a rămas fără bani această femeie.

Au venit chipurile să-i repare maşina de spălat, au şi luat banii pe reparaţie, însă nu au rezolvat problema. Ba mai mult, au plecat şi cu nişte piese.

Femeia a sunat la poliţie iar infractorii au fost prinşi. Oamenii legii constată că, în ultima vreme, primesc tot mai multe sesizări de acest fel.

Cu alte cuvinte, cereţi-le străinilor care bat la uşă actele de identitate. Legitimaţiile. Şi mai ales, nu-i scăpaţi o clipă din ochi. Iar dacă aţi constatat că vă lipsesc bani, sunaţi imediat la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Hotii de locuinţe sunt tot mai ingenioşi