Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Hrană sănătoasă pentru pitici de la Daciana Sârbu

Europarlamentarul, Daciana Sârbu, tocmai a scris o carte în care îi sfătuieşte pe copii şi părinţi cum să mănânce sănătos. Volumul este plin de reţete şi sfaturi, dar şi de poezii. La evenimetul de lansare, copiii au pictat turtă dulce cu vopseluri naturale şi au primit cadouri de Moş Crăciun.

de Redactia Observator

la 18.12.2013 , 17:04

La grădiniţă şi acasă, numai hrană sănătoasă! Aşa se numeşte ghidul în care Daciana Sârbu îi învaţă pe părinţi cum să-şi crească copiii sănătos. Cartea cuprinde o serie sfaturi practice şi cele mai bune reţete.

Îşi propune să le arate părinţilor şi copiilor cum să aleagă să mănânce sănătos, cum să fie mai uşor părinţiilor să-i convingă să mănânce sănătos. O joacă până la urmă, spune europarlamentarul Daciana Sârbu.

Pe lângă sfaturi, ghidul arată şi greşelile pe care le fac părinţii frecvent când vine vorba de alimentaţia copiilor.

Vezi și

O altă greşeală este aceea că părinţii nu au răbdare să-şi primească copiii în bucătărie. În momentul în care copilul participă la procesul de preparare a alimentelor să ştiţi că percepţia lui este alta şi primeşte mult mai uşor aliemtnele pe care le pregătesc împreună, spune Cornelia Marin, nutriționist.

Ghidul este foarte reuşit şi era un lucru necesar pentru copiii noştri, spune Ana Maria, uan dintre mămicile care a citit deja ghidul.

Copiii au pictat cu vopseluri naturale turtă dulce de post. Irina, fiica cea mică a familei Ponta - Sârbu a dat startul vopsitului culinar.

La final, Moş Crăciun i-a răsplătit pe copii cu cadouri sănătoase.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Hrană sănătoasă pentru pitici de la Daciana Sârbu