Antena Meniu Search
x

I-a spus NU lui Iohannis! Profesoara care a refuzat invitaţia lui Klaus Iohannis la consultări

Oana Băluţă, profesor universitar şi activistă feministă, s-a numărat printre persoanele care au fost contactate şi invitate de Administraţia prezidenţială la consultările de astăzi, de la Cotroceni

Oana Băluţă, profesor universitar şi activistă feministă, s-a numărat printre persoanele care au fost contactate şi invitate de Administraţia prezidenţială la consultările de astăzi, de la Cotroceni. A refuzat să participe considerând că ideea consultărilor este „nefericită şi neînţeleaptă”, potrivit gandul.info.

Oana Băluţă a anunţat în această dimineaţă, într-o postare pe Facebook, că nu acceptă invitaţia primită de la Administraţia prezidenţială şi că le mulţumeşte tuturor celor care i-au acordat încrederea lor. Motivele sale se leagă de lipsa de încredere pe care o are în acest gen de consultări, pe care le consideră inutile.

„Motivele refuzului sunt legate de neîncredere în utilitatea şi rostul acestor consultări. Ieri, când am venit din Piaţă, am scris pe pagina mea cum văd eu acest demers”, notează Oana Băluţă.

Ea vine cu o interpretare nouă. A participat în fiecare seară la protestele din Piaţa Universităţii, însă nu consideră că Bucureştiul este reprezentativ pentru întreaga ţară. Oana Băluţă aminteşte de românii care au ieşit în stradă în celelalte oraşe ale ţării şi se întreabă de ce aceştia nu sunt invitaţi la consultări.

„Nefericită şi neînţeleaptă mi se pare această idee a consultărilor. Mă întreb şi eu, de exemplu, cei care au ieşit în Cluj, de cine vor fi "reprezentaţi", cum cum vor ajunge aici mâine, adică vineri la Cotroceni?”, se întreabă Băluţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » I-a spus NU lui Iohannis! Profesoara care a refuzat invitaţia lui Klaus Iohannis la consultări