Antena Meniu Search
x

Încă un poliţist e acuzat de agresiune sexuală. E din Iaşi şi ar fi încercat să abuzeze o adolescentă de 16 ani care muncea la el în curte

Şi problemele nu se opresc la cazul Eugen Stan. Imaginea Poliţiei Române mai primeşte o lovitură.

Vezi și

Şi problemele nu se opresc la cazul Eugen Stan. Imaginea Poliţiei Române mai primeşte o lovitură. Un alt poliţist, din Iaşi de această dată, este acuzat că ar fi abuzat o adolescentă de 16 ani. I-ar fi făcut propuneri indecente şi, atunci când fata l-a refuzat, a devenit violent şi ar fi încercat să o violeze. Tânăra a reuşit să scape şi i-a povestit tatălui prin care a trecut.

Audiat de proprii lui colegi, poliţstul Dan Enache neagă orice acuzaţie. În spatele uniformei s-ar ascunde însă, un monstru, acuză părinţii unei adolescente de 16 ani: "A chemat-o în dormitor la el să discute ceva. Dar nu i-a zis ce. Şi când a început discuţia, primul lucru pe care Enache Dan Gabriel l-a zis a fost dă-mi un pupic. Fata a zis că nu. El atunci a început."

Fata provine dintr-o familie săracă, iar pentru a câştiga bani, îl mai ajuta pe poliţist şi pe soţia lui în gospodărie. Erau singuri când bărbatul de 41 de ani ar fi încercat să o abuzeze: "A început să o descheie la vestă şi a împins-o pe pat. Fata s-a ridicat de pe pat forţat şi a plecat acasă." 

Abia spre seară şi-a făcut curaj să-i povestească tatălui ce s-a întâmplat: "Cum poţi să te simţi? Deci, îmi venea să mă duc să-i dau foc la casă. Fata, când a venit acasă, seara, i-am zis, tăticule, mergem mâine la poliţie şi-l denunţăm. Dar ea, de colo, nu tată, nu mergem nicăieri, că mi-e frică să nu mă calce cu maşina. Eu cred că el, este posibil, s-o şi fi ameninţat."

Astăzi, tatăl şi fiica au cerut ajutorul Poliţiei. Dar în sat, oamenii sunt sceptici. În spatele acuzaţiilor ar fi chiar părinţii fetei, spun rudele poliţistului.

După ce a fost audiată, adolescenta a fost la Serviciul de Medicină Legală pentru a solicita un certificat medico-legal. Un dosar penal a fost deschis, însă până acum, şefii poliţistului au refuzat să comenteze în vreun fel situaţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Încă un poliţist e acuzat de agresiune sexuală. E din Iaşi şi ar fi încercat să abuzeze o adolescentă de 16 ani care muncea la el în curte