Antena Meniu Search
x

Imaginile furtului, pe Facebook

O tânără a ajuns "vedetă" pe facebook după ce şi-a înnoit garderoba fără să plătească.Şi-a ales două sacouri dintr-un magazin din Piteşti pe care le-a vârât în geantă

Vezi și

O tânără a ajuns "vedetă" pe facebook după ce şi-a înnoit garderoba fără să plătească. *** Şi-a ales două sacouri dintr-un magazin din Piteşti pe care le-a vârât în geantă

A crezut că n-o vede nimeni. Iar ea n-a văzut camerele de luat vederi. Patronul a postat imaginile pe facebook în speranţa că aşa va da de urma hoaţei. 

Tânăra intră în magazin, ca orice clientă, şi se plimbă printre manechine. Pipăie materialele şi ridică două bluze apoi privirea i se opreşte asupra unui sacou cu buline. Se uită în stânga, se uită în dreapta. Şi, când e sigură că n-o vede nimeni, acţionează.

Cât ai clipi, sacoul a ajuns în geantă. Tânăra dă să plece dar se răzgândeşte. Vânzătoarea n-a apărut. Tentaţia e mare iar prada uşoară. Aşa că mai îndeasă în geantă un sacou portocaliu.

Scena a fost suprinsă de o cameră de supraveghere. Iar acum, femeia e. "vedetă", pe facebook.

Culmea, patronul magazinului spune că a pus la intrare un anunţ în care îi avertizează pe hoţi că înăuntru sunt camere. Patru, mai exact. Chiar şi aşa, n-a reuşit să-i descurajeze pe hoţi. Bărbatul a dus azi filmul complet la furtului la poliţie. Spune că femeia nu era singură ci ar fi avut o complice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Imaginile furtului, pe Facebook