Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Impact violent in intersectie

Un copil de 12 ani a ajuns la spital, aseara, victima a unui grav accident rutier petrecut intr-o intersectie din Bucuresti. Masina condusa de tatal lui a fost lovita in plin de un sofer care, spun rudele baiatului, era baut

de Redactia Observator

la 26.05.2013 , 10:55

Tatal copilului a scapat fara nicio rana, multumita centurii de siguranta si airbagului. Fiul lui, insa, a fost aruncat pe bancheta din spate a masinii in momentul impactului violent. “Din fericire nu au fost victime incarcerate, noi am intervenit pentru deconectarea bornelor“, a declarat Adrian Tofan, de la SMURD Bucuresti.

Medicii l-au urcat pe baiatul de 12 ani in ambulanta, unde i-au acordat primul ajutor, iar pe drumul catre spital a fost insotit de mama lui. Femeia a venit intr-un suflet la locul accidentului, impreuna cu fratele ei.

Dupa ce au stat de vorba cu cativa martori, rudele copilului au aflat ca soferul din cealalta masina abia se mai tinea pe picioare. Ar fi intrat cu viteza in intersectia in care trebuia sa acorde prioritate.

Vezi și

Desi nu a suferit rani foarte grave, medicii au decis sa-l transporte la spital pe sofer. Pasagerul lui a refuzat sa primeasca ingrijiri medicale, chiar daca avea urme de sange pe haine.

Apoi, soferul acuzat ca a provocat accidentul a fost dus la Instutul de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice. El va fi cercetat penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Impact violent in intersectie