Antena Meniu Search
x

Impact violent pe o şosea din judeţul Arad. O tânără a murit, iar şase oameni au fost răniţi

O tânără a murit, iar şase oameni au fost răniţi în această dimineaţă, pe o şosea din judeţul Arad, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit frontal. Vinovat este un şofer care a intrat într-o depăşire riscantă.

Vezi și

 O tânără a murit iar şase oameni au fost răniţi în această dimineaţă, pe o şosea din judeţul Arad, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit frontal. Vinovat este un şofer care a intrat într-o depăşire riscantă. N-a mai putut nici să reacţioneze şi a intrat în autoturismul care circula regulamentar.

Pompierii sunt contra-cronometru. Taie bucăţi din maşină ca să scoată cât mai repede dintre fiare răniţii, patru la număr: şoferul de 22 de ani, o tânără de 20, şi alţi doi pasageri de 24, respectiv 45 de ani.

Tânăra de 20 de ani a murit pe loc în impact. Totul după ce şoferul maşinii în care era a intrat într-o depăşire imprudentă. Cealaltă maşină, în care se aflau doi tineri, de 21 şi 22 de ani, a fost aruncată în câmp.

Din cauza accidentului, DN 7, şoseaua care duce spre vama nădlac, a fost blocat aproximativ două ore, iar maşinile au format cozi de kilometrii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Impact violent pe o şosea din judeţul Arad. O tânără a murit, iar şase oameni au fost răniţi