Antena Meniu Search
x

În căminele din Sibiu, atmosfera de sărbătoare i-a cuprins pe studenţi

La Sibiu, Crăciunul a venit odată cu ninsoarea în căminele studenţeşti.Cu exact o lună înainte de sărbătorile de iarnă, studenţii au luat o pauză de la învăţat şi au petrecut o seară de poveste

Vezi și

 La Sibiu, Crăciunul a venit odată cu ninsoarea în căminele studenţeşti. Cu exact o lună înainte de sărbătorile de iarnă, studenţii au luat o pauză de la învăţat şi au petrecut o seară. de poveste. Au împodibit camerele şi brazii, au făcut gogoşi şi mere coapte şi s-au bucurat că mai au doar câteva săptămâni până la vacanţa de iarnă.

În căminele studenţeşti din Sibiu, doar Moşul lipseşte. În rest, atmosfera de sărbătoare este deja la ea acasă, iar petrecerea în toi.

Pentru tineri, pregătirile de Crăciun au început foarte devreme. Iar zăpada de afară şi brazii împodobiţi n-au făcut decât să-i încurajeze.

După ce au decorat scările, holurile şi camerele, cele mai harnice dintre fete au pregătit ceva special pentru colegii lor.

Petrecerea s-a încheiat cu un ceai cald. Este al doilea an când universitatea organizează o astfel de seară pentru studenţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » În căminele din Sibiu, atmosfera de sărbătoare i-a cuprins pe studenţi