Antena Meniu Search
x

În cele două zile de ninsori, echipajele de pompieri nu au fost solicitate să intervină

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează că, în ultimele 48 de ore, în județele în care s-au înregistrat ninsori, nu au fost semnalate situații care să pună în pericol comunitatea sau bunurile oamenilor

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează că, în ultimele 48 de ore, în județele în care s-au înregistrat ninsori, nu au fost semnalate situații care să pună în pericol comunitatea sau bunurile oamenilor.

''În cele două zile de ninsori, echipajele de pompieri nu au fost solicitate să intervină la misiuni destinate salvării persoanelor sau bunurilor acestora ca urmare a căderilor de zăpadă. În continuare, inspectoratele pentru situații de urgență monitorizează evoluția fenomenelor meteorologice, fiind în măsură să intervină pentru limitarea și înlăturarea potențialelor efecte ale acestora'', se arată într-un comunicat al IGSU transmis marți AGERPRES.

În scopul optimizării misiunilor orientate spre siguranța cetățeanului, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a dispus unităților subordonate activarea, la nevoie, a grupelor operative și asigurarea rezervei de personal pentru a veni în sprijinul autorităților administrației publice locale și populației din zonele posibil a fi afectate.

''Până în acest moment, nu sunt preconizate fenomene meteorologice periculoase, iar informarea transmisă de către Administrația Națională de Meteorologie în cursul zilei de ieri, 4 ianuarie, urmează să expire începând cu ora 12,00", se precizează în comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » În cele două zile de ninsori, echipajele de pompieri nu au fost solicitate să intervină