Antena Meniu Search
x

Curs valutar

In coma cerebrala din cauza batailor primite de la parinti

Caz infiorator in Iasi. Un copil de doar 5 ani este in spital, in moarte cerebrala. Doar aparatele il mai tin in viata, dupa ce ar fi fost batut crunt de iubitul mamei lui

de Redactia Observator

la 30.07.2013 , 18:31

Baiatul ar fi inceput sa se simta rau de o saptamana, dar mama lui a sunat dupa ajutoare abia ieri, cand starea copilului era deja foarte grava. “Copilul nu mai respira, era in stop cardio-respirator. S-au inceput manevrele de resuscitare, apoi a fost dus la Targu Frumos, de unde a fost tranferat la noi, cu elicopterul SMURD”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii din Iasi.

Cand a ajuns la spital, baiatul era deja in moarte cerebrala. Dar ceea i-au ingrozit chiar si pe medici erau. urmele. Trupul copilului era plin de vanatai. “Marci traumatice, echimoze in diverse stadii de evolutie la nivelul capului, la nivelul coapselor de pe lateral si fesei stangi”, a observat, pe corpul copilului, unul dintre medici.

In timp ce medicii incercau sa-i aline suferinta copilului, politistii deschideau ancheta. Primii luati la intrebari au fost vecinii, care nu au fost nici pe departe surprinsi. Oamenii stiau, se pare demult, despre chinul copilului, cat si a fratelui lui, de 8 ani. Ei spun ca stiu si cine este vinovat: iubitul mamei. Individul a disparut imediat dupa ce ambulanta l-a luat pe cel mic. A fost gasit, insa, in scurt timp si dus, pentru expertiza, la Socola.

Vezi și

Procurorii au inceput deja ancheta. Au intocmit pe numele barbatului dosar penal pentru tentativa de omor deosebit de grav. In cazul in care copilul nu supravietuieste, individul risca sa fie cercetat pentru omor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » In coma cerebrala din cauza batailor primite de la parinti