Antena Meniu Search
x

În concediu, cu tichetul!

O veste bună pentru angajaţi! Vor putea pleca în vacanţe fără să mai plătească! Deputaţii au adoptat o lege care le permite angajatorilor să acorde tichete de vacanţă de până la cinci mii de lei în loc de prime de concediu.

Vezi și

O veste bună pentru angajaţi! Vor putea pleca în vacanţe fără să mai plătească! Deputaţii au adoptat o lege care le permite angajatorilor să acorde tichete de vacanţă de până la cinci mii de lei în loc de prime de concediu 

Angajatii care vor primi tichete de vacanta vor putea sa le foloseasca numai in tara noastra. Cu alte cuvinte, vor fi obligati sa-si petreaca concediile in Romania, in orice statiune, la hoteluri, dar si la pensiuni agroturistice.

Cu aceste tichete, insa, se pot cumpara sejururi doar de la anumite agentii de turism agreate de stat. Peste un milion de bugetari din institutii publice sau companii nationale ar putea sa primeasca tichete de vacanta de peste 5000 de lei in loc de prime.

Masura ar putea fi aplicata si in mediul privat, insa, doar daca vor angajatorii. Legea va intra invigoare dupa ce va fi promulgata de presedintele Traian Basescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » În concediu, cu tichetul!