Antena Meniu Search
x

Video În paşi de dans, în centrul Capitalei. Mii de oameni petrec pe Calea Victoriei

Începe Noaptea Dansului, iar centrul Capitalei se transformă în ring de dans. Mii de oameni sunt aşteptaţi pe Calea Victoriei.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 26.08.2023, 21:01

Vezi și

"E multă bucurie şi energie în această seară pe Calea Victoriei. Şi o mulţime de oameni veniţi aici să se distreze, să danseze sau să înveţe paşi de dans. Şi au de la cine învăţa. Sunt prezenţi în această seară, în Centrul Capitalei, peste 200 de dansatori profesionişti", spune Mădălina Chiţac, reporter Observator.

Noaptea dansului, în Capitală

"15 stiluri diferite de dans pot încerca cei care vin în această seara aici. De la dansuri clasice, tango sau vals, pana la sansuri latino, salsa, bachata sau chiar tradiţionale. De toate au pregătit organizatorii. Astfel că Centrul Capitalei devine cel mai mare spațiu urban în care vor dansa artiști profesioniști, amatori, dar și trecători. Dansatorii au pregătit pentru participanți moment de inedite de dans dar si flash-mob-uri", adaugă Mădălina Chiţac, reporter Observator.

20.000 de oameni sunt asteptaţi în această seara aici să se bucure de energia, frumusețea și magia dansului. Petrecerea ţine până la ora 22.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » În paşi de dans, în centrul Capitalei. Mii de oameni petrec pe Calea Victoriei