Antena Meniu Search
x

Inca opt vedete isi vor lua duminica aceasta inima-n dinti la "Splash. Vedete la apa!"

Inca opt vedete isi vor lua duminica aceasta inima-n dinti. Ramane de vazut daca vor reusi sa-si invinga frica de inaltime, intr-o editie palpitanta "Splash. Vedete la apa!"

Vezi și

Le asteapta sarituri de la 10 metri inaltime si un juriu nemilos.  Pentru Cosmin Selesi, participarea la acest concurs este si un pariu cu frica. "Mi-e foarte frica, sa stii, de sarituri. Trebuie sa iasa foarte bine si mi-e frica de intrarea in apa pentru ca eu cand am fost mai mic, am sarit de la sapte metri si-am arcuit si am avut probleme cu spatele".

Fata de ceilalti concurenti, actorul e convins ca are un avantaj. "Lipsa parului ma ajuta foarte mult, aerodinamica mea este mai finisata.  Mai e vreun chel asa? Doar eu cu C.R.B..L? Inseamna ca noi castigam". Doar inaltimea il incurca putin.

Pe langa Cosmin Selesi, si C.R.B.L., Crina Matei, Nicolai Tand, Andreea Popescu, Piticu, Rocsana Marcu si Sanziana Buruiana vor face spectacol pe trambulinele de la „Splash! Vedete la apa". Nu-i ratati, duminica aceasta, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Inca opt vedete isi vor lua duminica aceasta inima-n dinti la "Splash. Vedete la apa!"