Antena Meniu Search
x

Video Incendiu devastator la Suceviţa, ard mai multe case. Intervin pompierii militari de la şapte subunităţi. Localnic: "Nu fac faţă ăştia"

Un incendiu devastator a izbucnit în comuna Suceviţa. Mai multe case au luat foc, pe rând, din cauza vântului care a deplasat flăcările către casele învecinate. Oamenii au încercat să stingă ei, sau să salveze ce au mai putut din case, dar focul s-a propagat foarte rapid.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.05.2021, 16:09

Vezi și

Incendiul a izbucnit în comuna Suceviţa, sat Voievodeasa. Potrivit pompierilor, flăcările se manifestă la construcţii din 3 gospodării. Intervin pompierii militari de la subunitatile din Radauti, C-lung Moldovenesc si Suceava, impreuna cu SVSU Sucevita, Horodnic de Sus, Voitinel si Volovat, in total cu 9 autospeciale de stingere

"Ard 3 locuinţe si anexe gospodaresti. Dezvoltarea si propagarea incendiului au fost favorizate de vantul puternic si de cantitatea mare de material lemnos. Din fericire, in momentul de fata, incendiul a fost localizat, in sensul ca nu mai exista pericol de propagare si la casele invecinate", informează pompierii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Incendiu devastator la Suceviţa, ard mai multe case. Intervin pompierii militari de la şapte subunităţi. Localnic: "Nu fac faţă ăştia"