Antena Meniu Search
x

Incendiu, izbucnit la centrala termică de la parterul unui hotel din Mamaia

Noapte de coşmar pentru 12 turişti cazaţi într-un hotel de 3 stele, din staţiunea Mamaia.Când oamenii şi copiii lor se pregăteau de culcare, un incendiu a izbucnit la centrala termică de la parterul clădirii

Vezi și

Noapte de coşmar pentru 12 turişti cazaţi într-un hotel de 3 stele, din staţiunea Mamaia.Când oamenii şi copiii lor se pregăteau de culcare, un incendiu a izbucnit la centrala termică de la parterul clădirii. 

Salvatorii încearcă să ajute 12 turişti, care au nevoie urgentă de oxigen. Un pompier aduce un la ambulanţă un copil, în braţe.

Încă trei copii se chinuie să respire şi sunt speriaţi. Şi-au văzut părinţii neputincioşi, în timp ce alergau împreună prin fumul răspândit în întreg hotelul. Chiar în acele clipe, incendiul a produs o pană de curent.

Imediat după ce au evacuat turiştii, pompierii au depistat sursa fumului la parterul clădirii. Centrala termică luase foc.

Dar au reuşit să stingă flăcările în câteva minute. În lipsa centralei, patronii hotelului de 3 stele au rămas cu mai multe camere goale, după ce turiştii şi-au cerut banii înapoi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Incendiu, izbucnit la centrala termică de la parterul unui hotel din Mamaia