Antena Meniu Search
x

Incendiu VIOLENT la Galaţi, la o hală de producţie de peturi. Flăcările s-au EXTINS la un restaurant din apropiere VIDEO

Un incendiu violent a izbucnit luni după-amiază la Galaţi, la o hală de producţie de hârtie şi mase plastice, peturi. Focul a curpins o suprafaţă de 700 mp.

Update ora 22:30 - Flăcările care au cuprins un depozit de hârtie şi mase plastice din Galaţi s-au extins şi la acoperişul clădirii unui restaurant din apropiere. În sprijinul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi pentru stingerea incendiului la faţa locului au ajuns şi trei autospeciale de la Combinatul ArcelorMittal.

"Incendiul s-a extins şi la acoperişul restaurantului din vecinătate; nu au fost persoane evacuate pentru că nimeni nu era în interior, dar au fost scoase mai multe bunuri. Sunt aici şi trei maşini de la CSI de la Combinat şi s-au chemat în sprijin şi colegi din Vrancea şi Brăila", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă. 

Un incendiu violent a izbucnit luni după-amiază la Galaţi, la o hală de producţie de hârtie şi mase plastice, peturi. Focul a cuprins o suprafaţă de 700 mp.

Pe acelaşi subiect

Şase echipaje de pompieri se luptă să stingă flăcările care mistuie hala şi ameninţă împrejurimile.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, luni seară, la o hală de producţie a hârtiei şi a maselor plastice - peturi - a izbucnit un incendiu care se manifestă violent pe o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi.

Până în acest moment, nu au fost înregistrate victime.

Potrivit ISU Galaţi, intervenţia pompierilor gălăţeni este deosebit de dificilă din cauza flăcărilor mari, a temperaturilor ridicate şi a fumului dens generat de arderea materialelor plastice.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului acţionează şase echipaje de stingere şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Galaţi.

În acest moment, pompierii intervin pentru localizarea incendiului şi limitarea propagării la clădirile din apropiere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Incendiu VIOLENT la Galaţi, la o hală de producţie de peturi. Flăcările s-au EXTINS la un restaurant din apropiere VIDEO