Antena Meniu Search
x

Incendiu VIOLENT la hala unui abator din Tulcea! Flăcările s-au întins pe aproape o mie de metri pătraţi!

Incendiu violent în acestă dimineaţă, la o hală în care sunt depozitate mase plastice şi lemn care aparţine unui abator din Tulcea.

Vezi și

Incendiu violent în acestă dimineaţă, la o hală în care sunt depozitate mase plastice şi lemn care aparţine unui abator din Tulcea. Pompierii intervin de ore bune pentru lichidarea focului care se manifesta pe cei aproximativ 1000 de metri pătraţi.

Din fericire, nu sunt victime. La momentul izbucnirii incendiului doar o singură persoană ar fi fost în interior şi a reuşit să iasă la timp. Incendiul a izbucnit în această dimineaţă, în jurul orei 9 şi jumătate.

Flăcările s-au extins cu repeziciune în hala care aparţine unui complex de prelucrare a cărnii, de aproximativ 1000 de metri pătraţi. Şi asta pentru că înăuntru erau depozitate materiale lemnoase şi mase plastice. Pe surse am aflat că în zonă în această dimineaţă doi muncitori ar fi sudat. Nu se ştie însă dacă de la o scânteie, a izbucnit focul.

Cert este că până acum pompierii au reuşit să localizeze incendiul, astfel încât să nu existe riscul de propagare la celelalte hale din apropiere sau la vegetaţia uscată. Iar acum urmează să stabilească cu exactitate cauzele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Incendiu VIOLENT la hala unui abator din Tulcea! Flăcările s-au întins pe aproape o mie de metri pătraţi!