Antena Meniu Search
x

Au început reparaţiile pe tronsonul de beton, între Bucureşti şi Fundulea, pe Autostrada Soarelui

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, luni, că au început lucrările de reparaţii pe sectorul de beton al Autostrăzii Soarelui (A2).

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.09.2019, 11:30

Reparaţii pe A2
Au început reparaţiile pe tronsonul de beton, între Bucureşti şi Fundulea, pe Autostrada Soarelui - Twitter

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, luni, că au început lucrările de reparaţii pe sectorul de beton al Autostrăzii Soarelui (A2).

Astfel, reprezentanţii DRDP Bucureşti au început montarea semnalizării rutiere în vederea demarării lucrărilor de reparaţii pe calea 1 a Autostrăzii Soarelui (A2), Bucureşti-Constanţa (km 21- km 27).

”Obiectivul programat să dureze 24 de luni constă în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active şi repararea rosturilor degradate, atât pe calea 1, cât şi pe calea 2. Facem apel către participanţii la trafic să circule cu atentie şi să respecte semnalizarea rutieră existentă, precum si restricţiile de viteză instituite în zona lucrărilor, şi anume de 60 km/h”, se arată în comunicat.

Lucrările sunt împărţite în două loturi. Lotul 1 km (12 - km 24) calea 1 şi 2, are o lungime de 12 km, si va fi executat de PORR CONSTRUCT la o valoare a lucrărilor de 41.7 milioane lei, fără TVA.

Lotul 2 (km 24 - km 36) calea 1 şi 2, tot în lungime de 12 km, va fi executat de SAGA BUSINESS CONSTRUCT, la o valoare a lucrărilor de 44,9 milioane lei, fără TVA.

Programarea lucrărilor a fost făcută pentru această perioadă în urma discuţiilor cu patronatele din turism pentru a nu afecta traficul rutier în sezonul estival. Finanţarea este asigurată prin transfer de la bugetul de stat şi venituri proprii, potrivit CNAIR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Au început reparaţiile pe tronsonul de beton, între Bucureşti şi Fundulea, pe Autostrada Soarelui