Antena Meniu Search
x

Arde Zakynthos, insula pe care mii de români îşi petrec vacanţele. Sate evacuate (video)

Arde Zakynthos, insula pe care mii de români îşi petrec vacanţele. Două sate au fost evacuate, la fel şi un hotel în care erau 120 de turişti.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.09.2019, 10:38

Turşişti evacuaţi în Zakynthos
Arde Zakynthos, insula pe care mii de români îşi petrec vacanţele. Sate evacuate (video) - Twitter

Arde Zakynthos, insula pe care mii de români îşi petrec vacanţele. Două sate au fost evacuate, la fel şi un hotel în care erau 120 de turişti.

Un incendiu uriaş izbucnit vineri pe insula greacă Zakynthos, înteţit de vânturi puternice, a forțat duminică evacuarea a două sate, locuite de aproximativ 300 de oameni, scrie Reuters.

Nu au fost raportate victime și nu se aștepta ca vânturile să scadă în intensitate mai devreme de marți.

"Am evacuat aproximativ 300 de rezidenți și turiști din satele Keri și Agalas, ca măsură de precauție.", a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al serviciului de pompieri. "Focul este aproape de case."

Pe acelaşi subiect

Insula Zakynthos se află la aproximativ 300 de kilometri la vest de Atena.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 100 de pompieri s-au luptat cu focul, ajutaţi de 28 de autospeciale. Două elicoptere cu apă și patru avioane au participat duminică la operațiuni.

Luni de dimineaţă, 120 de turişti care locuiau într-un hotel din Keri au fost evcuaţi şi mutaţi lângă Kalamaki, scrie ekathimerini.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Arde Zakynthos, insula pe care mii de români îşi petrec vacanţele. Sate evacuate (video)