Antena Meniu Search
x

INCREDIBIL! Dacă faci asta, STATUL ÎŢI DĂ 25.000 de EURO

Mizând pe ospitalitatea recunoscută a românilor dar totodată, şi pe spiritul lor practic, autorităţile de la Bucureşti vin cu o soluţie extraordinară pentru rezolvarea problemei imigranţilor

de Redactia Observator

la 20.09.2015 , 20:22

Mizând pe ospitalitatea recunoscută a românilor dar totodată, şi pe spiritul lor practic, autorităţile de la Bucureşti vin cu o soluţie extraordinară pentru rezolvarea problemei imigranţilor

Astfel, în curând va fi lansat programul „Ia acasă un imigrant şi câştigi!” care va fi urmat de o loterie dotată cu premii în valoare de 1 milion de euro.

Despre ce este vorba. Fiecare familie de români care va dori să găzduiască un imigrant sirian va primi PE LOC de la statul român, prin intermediul primăriei de domiciliu, suma de 25.000 de euro BANI GHEAŢĂ, bonuri de masă de 10.000 de lei şi un VOUCHER de cumpărături valabil doar pentru telefoane mobile, plasme şi tablete. Suplimentar, membrilor familiei de români le vor fi încheiate asigurări de viaţă şi locuinţă, plătite integral de stat.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, va fi organizată o loterie cu premii de un milion de euro. Vor fi extrase numele a 10 imigranţi iar gazdele lor vor primi câte 100.000 de euro. Premiile sunt neimpozabile. Vor fi avantajaţi, bineînţeles, românii care au luat acasă mai mulţi imigranţi. Aşadar, mai mulţi imigranţi, mai multe şanse de câştig! Imigranţii necâştigători vor fi incluşi într-o tombolă specială, ale cărei premii vor fi anunţate ulterior, scrie Informaţia.net.

Statul român speră ca prin programul „IA ACASĂ UN IMIGRANT ŞI CÂŞTIGI!” să rezolve şi chestiunea cotelor impuse de Uniunea Europeană. Totuşi, mai mulţi oficiali de la Bucureşti se tem că auzind de acest program, românii vor lua acasă toţi imigranţii sirieni din Europa. Ba chiar există suspiciuni că vor exista şi români care vor înfiinţa imediat reţele de trafic de imigranţi, care vor răpi sirieni ce n-au fugit din ţara lor. Există, aşadar, riscul depopulării rapide a Siriei, ceea ce va transforma o iniţiativă lăudabilă într-un dezastru umanitar.

(Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Stiri sociale » INCREDIBIL! Dacă faci asta, STATUL ÎŢI DĂ 25.000 de EURO