Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Inedit! Ce frici ai în funcţie de zodie

Conform astrologilor, oamenii au frici distincte, preponderente, specifice fiecărui semn zodiacal în parte!

de Redactia Observator

la 19.02.2014 , 10:32

Berbec: Cea mai mare frică a ta este să nu simţi frică. Ai obiceiul de a te arunca cu capul înainte fără să stai prea mult pe gânduri. Te-ai pus singur în situaţii riscante şi majoritatea timpului îl petreci reparând greşelile făcute.

Taur: Frica ta cea mai adâncă este să nu fii considerat plictisitor. Ai fi în stare de orice numai să nu fii singur, lipsit de prieteni.

Gemeni: Ţi-e frică de faptul că ceilalţi oameni te vor vedea vulnerabil şi vor încerca să profite de sensibilităţile tale.

Articolul continuă după reclamă

Rac: Cea mai mare frică a ta este teamă de divorţ. Cu toate acestea, încerci să-ţi faci curaj şi să speri că acest lucru nu ţi se va întâmpla niciodată.

Leu: Îţi este frică de faptul că oamenii te vor respinge, că îi vei plictisi într-atât de mult încât vor renunţa să mai facă parte din viaţa ta.

Fecioara: Frica ta cea mai mare este că oamenii te vor considera şi trata diferit atunci când nu vei ajunge la o anumită ţinta.

Balanţa: Îţi este frică de faptul că vei fi pentru totdeauna singur şi fără iubire.

Scorpion: Cea mai mare frică a ta este că cineva căruia i-ai împărtăşit sau îi vei împărtăşi un secret îl va spune mai departe sau te va judeca/respinge din cauza a ceea ce ai ţinut secret.

Citeşte mai multe AICI!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Inedit! Ce frici ai în funcţie de zodie