Antena Meniu Search
x

Brasov: Ingrijitorul atacat de tigru la Gradina Zoologica ramas fara brat

A muncit 12 ani in constructii, criza l-a lasat fara slujba, iar un ajutor social de 125 de lei l-a lasat fara un brat. Barbatul atacat la gradina zoologica din Brasov de un tigru inca nu realizeaza ca toata viata i s-a schimbat

Vezi și

"Ma simt mai bine. Dupa tot efortul pe care l-au facut medicii, ma simt mai bine. numai ca asta e, durerea tot persista", povesteste Marinel Contoreanu. Durerea ii sfasie corpul, iar imaginile cu tigrul care s-a napustit asupra lui ii bantuie mintea.

"Ne-am dus si eu si colegul si am baut apa de la un furtun. Apa era potabila, el a apucat sa bea, eu nu am mai apucat. Nu l-am vazut cand venit de sus. S-a izbit in gardul ala de protectie si a scos labele pe acolo si m-a prins aici". In fata animalului de aproape 200 de kilograme barbatul n-a avut nicio sansa.

Ajuns la spital, barbatul a trecut printr-o operatie complicata. Ca sa-i salveze viata, medicii i-au taiat mana. "Tulburarile vasculare, nervoase si respectiv fractura si dristrugerile tesuturillor au fost atat de importante incat practiv fara ezitare s-a decis pentru salvarea vietii pacientului indepartarea membrului care a fost sfasiat", a explicat Dan Grigorecu, sef sectia chirurgie plastica, Spitalul Judetean Brasov. Iar greul pentru barbat acum incepe. Va fi dus de cel putin inca doua ori in sala de operatie.

Va urma un tratament medicamentos, iar un psiholog va incerca sa-i vindece ranile psihice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Brasov: Ingrijitorul atacat de tigru la Gradina Zoologica ramas fara brat