Antena Meniu Search
x

Video Inima lui Iisus de pe dealul Gordon, statuia din Harghita care a devenit un magnet pentru turişti

Weekend-ul acesta, turistii au sărbătorit în Harghita, la înălţime! Iubitorii muntelui au profitat de vremea caldă şi au urcat la 1000 de metri altitudine. Totul, pentru a admira statuia Inima lui Iisus, construită pe muntele Gordon în anul 2011. Nu au uitat acasă nici aparatele foto, care i-au ajutat să  imortalizeze imagini splendide de toamnă. 

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 07:45

Vezi și

Înaltă de 22 de metri şi realizată din oţel inoxidabil, care îi garantează strălucirea, statuia lui Iisus a devenit un punct de atracţie pentru turişti. Fie că au vrut să facă mişcare, fie că au vrut să admire priveliştea de la o altitudine de 1000 de metri, toţi turiştii ajunşi aici, în weekend au rămas încântaţi. 

Cei care au ajuns până în vârf au participat la un adevărat spectacol al naturii. În interiorul monumentului a fost amplasată şi o scară, pentru ca turiştii să poată admira de sus priveliştea de la Odorheiu Secuiesc până la Sovata.

Devenită şi loc de admirat natura, statuia a costat 200 de mii de euro. Bani primiţi atât de la autorităţi, cât şi din partea mai multor fundaţii din zonă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Inima lui Iisus de pe dealul Gordon, statuia din Harghita care a devenit un magnet pentru turişti