Antena Meniu Search
x

Primele înscrieri pentru bursa EMBA oferită de Observator și Universitatea Sheffield. Cum poți aplica

Primii candidați la bursa EMBA oferită de Observator și Universitatea Sheffield s-au înscris deja. Aveți ocazia să le urmați exemplul.

Primii candidați s-au înscris deja la bursa EMBA a Universității Sheffield din Marea Britanie - Observator

Primii candidați la bursa EMBA oferită de Observator și Universitatea Sheffield s-au înscris deja. Aveți ocazia să le urmați exemplul.

Înscrierile pentru bursa integrală Executive MBA pe o perioadă de doi ani la Universitatea Sheffield din Marea Britanie au început pe 12 martie. Primii candidați deja au aplicat.

Condiții de înscriere pentru Bursa EMBA la Universitatea Sheffield

Candidații care pot aplica pentru bursa Sheffield 2018 trebuie să aibă vârsta minimă de 28 de ani și peste 5 ani de experiență profesională după absolvirea facultății.

Pe acelaşi subiect

Înscrierile se fac în perioada 12 martie – 2 aprilie.

Candidații pot aplica foarte simplu, prin completarea formularul de înscriere.

Cei care se califică între finaliști vor fi contactați pentru interviul de selecție, în urma căruia va fi desemnat câștigătorul.

Următorii 9 candidați clasați vor beneficia de un discount de 30% din valoarea totală a studiilor.

Pentru informaţii suplimentare, consultați şi regulamentul de participare la concurs, furnizat de Observator, dar şi detaliile oferite de Universitatea Sheffield pe pagina destinată bursei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Primele înscrieri pentru bursa EMBA oferită de Observator și Universitatea Sheffield. Cum poți aplica