Antena Meniu Search
x

Într-o înregistrare video, Sebastian Ghiță susține că a fost șantajat să facă denunțuri

Sebastian Ghiţă a revenit! Nu în carne şi oase, pentru că susţine fostul deputat ar fi mult prea periculos pentru el. A făcut, însă, o înregistrare plină de dezvăluiri incendiare. Angajaţii postului de televiziune deţinut de Ghiţă şi care au difuzat de altfel filmarea, spun că au găsit caseta pe biroul unui prezentator.

Vezi și

Sebastian Ghiţă a revenit! Nu în carne şi oase, pentru că susţine fostul deputat ar fi mult prea periculos pentru el. A făcut, însă, o înregistrare plină de dezvăluiri incendiare. Angajaţii postului de televiziune deţinut de Ghiţă şi care au difuzat de altfel filmarea, spun că au găsit caseta pe biroul unui prezentator.

"Vă spun bună seara şi dacă această înregistatre a început să ruleze înseamnă că lucrurile nu mai sunt bine. Ce se întâmplă astăzi în România este o chestiune de nedescris. Se încearcă şi poate că se va reuşi zdrobirea voinţei românilor şi întoarcerea votului pe care aceştia l-au dat masiv. DNA-ul e instrumentul folosit de mai marii zilei şi către interesele străine pentru a zdrobii votul românilor."

În înregistrare, Sebastian Ghiță susține că Liviu Dragnea a fost tot timpul ameninţat şi şantajat în campania electorală, să nu devină premier. Fostul deputat a susţinut că şi el a fost şantajat să facă denunţuri împotriva şefului PSD, iar acum doi ani împotriva lui Victor Ponta. 

"Mai mult, mi s-a spus, că, dacă ştiu ceva de familia lui Dragnea, oameni pe care îi ştiu de 15 ani de zile. Atunci, răsplata va fi lipsa agresiunii asupra familiei mele. Mi-au spus că îmi duc mama la DNA, aşa cum au dus-o pe mama lui Victor Ponta, mi-au spus că îmi arestează fratele, prietenii ca să ne întâlnim cu toţii la închisoare."

Afaceristul, dat dispărut de mai bine de o săptămână, a vorbit apoi despre relaţia cu şefa DNA.

"Pe dna Kovesi am cunoscut-o în sediile SRI. Acolo, ne întâlneam de minim două ori pe săptămână încă din anul 2010. Şi a durat această serie de întâlniri până în anul 2014."

Fostul politician a spus că au fost sute de astfel de întâlniri în aceşti ani. 

"La unele dintre ele erau prezenţi doar generalul Florian Coldea, Kovesi şi un şef al staţiei CIA din România. Primul pe care l-am cunoscut a fost dl Karl, fostul sef al dnei Kovesi, iar celelalt este Eric, poate actualul sef al dnei Kovesi."

Ghiţă a prezentat mai multe documente despre care a precizat că sunt printuri ale schimburilor de mailuri avute cu şefa DNA. Iar adresa secretă a Laurei Codruţa Koveci ar fi fost cucuveaua mov. 

"Vor mai fi şi alte dezvăluiri, Până atunci o întreb pe doamna Kovesi dacă îşi aminteşte de petrecerea restrânsă din vila din Sinaia, în care ea cu mine şi cu Vasile Dîncu chefuiam cu lăutarii şi cântam La Chilia-n port, varianta pentru statul de drept. Or să urmeze mult mai multe astfel de dezvăluiri în zilele următoare."

Într-un comunicat, Poliţia Română anunţă faptul că poliţiştii din Prahova n-au încălcat legea în cazul lui Ghiţă şi că angajaţii de la Frontieră au intensificat verificările la punctele de trecere. Afaceristul are interdicţia de a părăsi teritoriul României, iar până în prezent, nu au rezultat date care să confirme că fostul deputat a ieşit din ţară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Într-o înregistrare video, Sebastian Ghiță susține că a fost șantajat să facă denunțuri