Antena Meniu Search
x

Inundatii in Capitala: Peste 230 de apeluri la 112

Peste 230 de apeluri privind strazi si imobile inundate in Capitala au fost primite prin numarul de urgenta 112 de ISU Bucuresti intre orele 17:30 si 19:30

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti a fost solicitat sa intervina duminica pentru scoaterea apei acumulate in subsolul unor spitale, institutii de invatamant, locuinte sau pe carosabil, in urma precipitatiilor, care au depasit 25-35 de litri pe metru patrat. Zonele afectate au fost zona spitalelor "Sfantul Ioan" si "Marie Curie", la Facultatea de Stomatologie, Calea Vacaresti, strazile Brezoianu, Parcului si Macesului.

Astfel, la dispeceratul ISU Bucuresti, intre orele 17:30 si 19:30 au fost primite 232 de apeluri prin numarul de urgenta 112, pentru a interveni atat in Bucuresti cat si in judetele invecinate.

Echipaje ISU Bucuresti au intervenit si in localitatile Vidra, Rosu, Pantelimon, din judetul Ilfov, precum si in Frumusani, judetul Calarasi, in urma solicitarilor primite pentru scoaterea apei acumulate in unele locuinte.

Bucurestenii pot face sesizari privind RADET, Enel si Apa Nova la numarul de telefon gratuit 0800.800.868, pus la dispozitie de Primaria Capitalei.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Inundatii in Capitala: Peste 230 de apeluri la 112