Antena Meniu Search
x

Învață la Viena pentru a schimba România! Tinerii şcoliţi afară vor să aducă un aer proaspăt mediului de afaceri

Ieri, simpli angajaţi, astăzi, manageri de companii cu renume. Sunt poveştile unor tineri români, care au ajuns să înveţe să facă afaceri de la unii dintre cei mai buni profesori din lume.

Vezi și

Ieri, simpli angajaţi, astăzi, manageri de companii cu renume. Sunt poveştile unor tineri români, care au ajuns să înveţe să facă afaceri de la unii dintre cei mai buni profesori din lume.

El este Radu Zuz, director executiv la o companie ce produce mase plastice, în România şi student la Universitatea de Economie şi Business din Viena.

Tânărul îşi priveşte profesorii în ochi, fără prea multe emoţii, la examenul final de absolvire, doar de la ei a învăţat că un om de afaceri, de succes, trebuie să fie sigur pe el.

Mai exact, Radu vrea să înfiinţeze, împreună cu doi colegi o companie care să producă o serie de dispozitive medicale. Calitate nemţească la preţ românesc.

Cu un plan de afaceri puternic, tânărul şi-a impresionat profesorii. Şi pe soţie.

Deşi majoritatea cursurilor au fost ţinute în Bucureşti, programul a fost pentru Radu unul încărcat. Şi nu doar pentru el.

Adrian Mărgărit este şi el unul dintre studenţii Universităţii din Viena.

Tânărul este co-acţionar la un lanţ cunoscut de magazine de haine, dar consideră că educaţia în afaceri nu trebuie să se oprească niciodată.

Un program de tip MBA la Universitatea de Economie şi Business din Viena costă 35 de mii de euro şi se întinde pe perioada a doi ani şcolari.

Majoritatea cursurilor se organizează în Bucureşti, cu profesori din aproape toată lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Învață la Viena pentru a schimba România! Tinerii şcoliţi afară vor să aducă un aer proaspăt mediului de afaceri