Antena Meniu Search
x

Iohannis: Sunt impresionat de mesajele de solidaritate primite; sunt cuvinte de încurajare transmise românilor

Președintele Klaus Iohannis s-a declarat impresionat de mesajele de solidaritate

Președintele Klaus Iohannis s-a declarat impresionat de mesajele de solidaritate primite de la șefii de state și de guverne, de la ambasadorii străini aflați la București, și le mulțumește tuturor.

''Sunt impresionat de mesajele de solidaritate primite de la șefi de state, de guverne, de la ambasadorii aflați la București și de la prieteni ai României din afara granițelor. Sunt cuvinte calde, de susținere și încurajare transmise tuturor românilor, pe care le citesc cu multă emoție. Le mulțumesc tuturor!," a scris Iohannis, luni, pe Facebook.

Reprezentanțele diplomatice ale unor țări precum Statele Unite ale Americii sau Federația Rusă au coborât steagurile în bernă în semn de doliu față de victimele tragediei de vineri din clubul Colectiv. Lor li s-au alăturat misiunile diplomatice ale Franței, Marii Britanii, Spaniei.

Ambasadorii la București ai SUA, Marii Britanii și Franței au trecut zilele acestea pe la club Colectiv unde sunt aprinse candele și sunt depuse flori ca un omagiu adus victimelor incendiului de la club Colectiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Iohannis: Sunt impresionat de mesajele de solidaritate primite; sunt cuvinte de încurajare transmise românilor