Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, declaraţie la bilanţul DNA, despre situaţia Laurei Codruţa Kovesi: "Suntem departe de o revocare, tot mai departe

Suntem departe de o revocare a Şefei DNA, ne-a dat astăzi de înţeles Preşedintele ţării care l-a atacat dur pe Ministrul Justiţiei.

Vezi și

Suntem departe de o revocare a Şefei DNA, ne-a dat astăzi de înţeles Preşedintele ţării, care l-a atacat dur pe Ministrul Justiţiei la Bilanţul de activitate al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

"Suntem departe de o revocare, tot mai departe...", a spus şeful statului. Iar şefa DNA l-a întâmpinat în prag, cu un zâmbet larg. Au stat unul lângă altul şi în sala de la Cercul Militar Naţional. 

Laura Codruţa Koveşi a prezentat invitaţilor cifrele de anul trecut. Se laudă că, în 2017 procurorii au analizat peste 12 milioane de documente, au audiat 85 de persoane pe zi şi au soluţionat 3800 de dosare, cele mai multe din istoria instituţiei. 

12% dintre cei judecaţi au însă fost achitaţi, un procent mai mare faţă de 2016. Şeful statului l-a atacat dur pe Ministrul Justiţiei, marele absent al întâlnirii de astăzi. 

În sală a fost prezent şi şeful DNA Ploieşti. Lucian Onea, fostul şef al lui Mircea Negulescu, aflat în centrul înregistrărilor care arată cum s-ar fi măsluit dosare. 

Ieri, Consiliul Superior al Magistraturii a avizat negativ cerea de revocare a şefei DNA formulată de Tudorel Toader. Solicitarea aşteaptă acum verdictul lui Klaus Johannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Klaus Iohannis, declaraţie la bilanţul DNA, despre situaţia Laurei Codruţa Kovesi: "Suntem departe de o revocare, tot mai departe