Antena Meniu Search
x

Ionică, o Minune de acordeonist

Am zice că e nevoie să fii un om deosebit de puternic ca să îţi depăşeşti condiţia de 10, de 100 de ori în viaţă. Da, probabil trebuie să ştii ce vrei şi să munceşti pentru asta, să cauţi oamenii potriviţi şi să nu ratezi ocazii. Pare o teorie valabil, ba chiar e o reţetă după care mulţi au reuşit. Mai este o categorie de oameni care au ajuns sus, sus de tot, fără să facă nimic din toate astea. Nu vă mai bateţi capul, sunt oameni care s-au născut cu ceva aparte în ei, cu noroc, cu talent. Poveştile lor sunt de romane, dar ei aşa trăiesc. Unul dintre aceşti oameni este acordeonistul Ionică Minune, adică domnul Gheorghe Ene.

Vezi și

Am zice că e nevoie să fii un om deosebit de puternic ca să îţi depăşeşti condiţia de 10, de 100 de ori în viaţă. Da, probabil trebuie să ştii ce vrei şi să munceşti pentru asta, să cauţi oamenii potriviţi şi să nu ratezi ocazii.

Pare o teorie valabil, ba chiar e o reţetă după care mulţi au reuşit. Mai este o categorie de oameni care au ajuns sus, sus de tot, fără să facă nimic din toate astea. Nu vă mai bateţi capul, sunt oameni care s-au născut cu ceva aparte în ei, cu noroc, cu talent. Poveştile lor sunt de romane, dar ei aşa trăiesc. Unul dintre aceşti oameni este acordeonistul Ionică Minune, adică domnul Gheorghe Ene. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Ionică, o Minune de acordeonist