Antena Meniu Search
x

Irinel Columbeanu, îngropat în datorii

Primăria din Târgu Cărbuneşti îi vrea averea lui Irinel Columbeanu. 200.000 de lei ar fi datoria pe care fabrica de ciment a afaceristului din Izvorani o are la autorităţile din Cărbuneşti

Vezi și

Primăria din Târgu Cărbuneşti îi vrea averea lui Irinel Columbeanu. 200.000  de lei ar fi datoria pe care fabrica de ciment a afaceristului din Izvorani o are la autorităţile din Cărbuneşti

O afacere care trebuia să-i umple buzunarele de bani lui Irinel Columbeanu a ajuns azi să fie o pacoste pentru ducele de Izvorani. Cimentul produs la fabrica din Târgu Cărbuneşti pare să nu fi fost pe placul constructorilor de pe la noi, aşa că el a încremenit în fabrică. La fel s-a întâmplat şi cu datoriile la stat.

"Firma îmi datorează şi mie o sumă foarte mare. Sapte milioane de euro", a spus acesta. Totuşi, afaceristul încă mai crede că afacerea ar putea să meargă, chiar dacă acum doar paznicii au rămas singurii angajaţi.

Primarul din Târgu Cărbuneşti vrea însă să-i vândă fabrica bucată cu bucată. Primăria are peste 200.000 de lei de recuperat de la firma care trebuia să producă cimentul viitorului.

Procesul de insolvenţă ar putea să dureze luni bune, iar primăria ar putea să rămână cu datoriile nestinse, pentru că prioritar la încasare este FISC-ul, unde sumele de încasat ar putea fi mult mai mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Irinel Columbeanu, îngropat în datorii